Denna webbplats använder cookies för att förbättra din surfupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du bruket av cookies på din enhet såsom det beskrivs i våra Regler för cookies.
Boka nu

Recensioner

8,6 Recensionsbetyg
Betygsfördelning
Städning
8,6
Bekvämlighet
8,2
Boendets läge
9,7
Faciliteter
8,0
Personal
8,7
Prisvärt
8,2
Recensioner
    se
    7,9
    7 januari 2018
    Tråkigt att tv:n inte fungerade under hela tiden samt att hissen krånglade.
    Mycket bra, centralt läge.
    se
    7,5
    27 november 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    se
    8,8
    13 oktober 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    se
    7,5
    1 oktober 2017
    incheckningstider (17.00?)
    modernt rent
    Charlotta Elleby
    se
    9,6
    18 september 2017
    Man får inte slänga toalettpapper i toaletten pga risk för att det blir stopp i rören. Men det är väl priset man får betala för att få bo i ett gammalt hus så centralt.
    Perfekt läge, centralt nära alla sevärdheter. Ligger på tredje våningen i ett vackert gammalt hus. Hjälpsam och trevlig personal. Fina, rena rum o fräscht badrum. Jättegod frukost med nybakat bröd och croissanter. Kan verkligen rekommendera detta boende om man uppskattar ett boende i mindre skala utan barer, långa korridorer och onödiga faciliteter.
    Marit
    se
    7,5
    7 september 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Ann-Christin
    se
    7,5
    5 september 2017
    Nöjd.
    Att man fick sitta på rummet och äta frukost, eftersom det inte fanns något frukostrum.
    Bra läge.
    Katharina
    se
    9,6
    28 juli 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Björn
    se
    7,5
    14 juli 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Evax63
    se
    9,2
    20 juni 2017
    Personligt
    Parkeringsmöjligheter och avsaknaden av matbord, men det funkade att äta frukost på runnet
    Trevlig värdinna och mysigt boende!
    Freya
    se
    10
    26 oktober 2016
    Fantastiskt läge, Klassiska rum
    Större utbud på frukosten. Fanns absolut de nödvändigaste men hade gärna velat haft frukt till exempel.
    Var toppen bra, super trevlig personal som gav excellent service. Ligger mitt i innerstan så läget är fantastiskt. tillgång till utbud av allt. Klassisk/snygg inredning med ny renoverade badrum.
    se
    4,2
    15 maj 2016
    Dålig frukost Dåligt med varmvatten Ingen propp i badkaret Gick inte att slänga toapapper i toaletten Dåligt med eluttag Dåligt ljudisolerat från gatan Liten tv, dålig bild
    Bra läge
    Margareta
    se
    9,2
    17 februari 2016
    Mindre bra och något irriterad service från en del av personalen. Lite rörigt och slarvigt i samband med frukost en morgon.
    Fantastiskt bra läge, nära till allt. Bra rum för tre personer. Mycket bra service och engagemang hos några av personalen.
Stäng